duminică, 8 octombrie 2023

Nunta pe bani

 

Există multe filme care au nuntă ca temă sau parte importantă a poveștii lor. Iată câteva filme populare despre nunți:


1. **"Mireasă la împrumut" (My Best Friend's Wedding, 1997):** O comedie romantică în care Julia Roberts joacă rolul unei femei care încearcă să își recâștige fostul prieten înainte ca acesta să se căsătorească cu altcineva.


2. **"Planuri, planuri, planuri de nuntă" (The Wedding Planner, 2001):** Jennifer Lopez interpretează rolul unui organizator de nunți care se îndrăgostește de mirele său.


3. **"Mama la nuntă" (Mamma Mia!, 2008):** O comedie muzicală plină de distracție bazată pe piesele formației ABBA, cu o nuntă la centrul acțiunii.


4. **"Nunta mea grecească" (My Big Fat Greek Wedding, 2002):** O comedie despre o tânără greacă-americană care se căsătorește cu un bărbat care nu face parte din cultura sa, iar familiile lor excentrice se ciocnesc.


5. **"Pentru totdeauna, mireasă" (The Princess Bride, 1987):** O poveste de aventuri și dragoste care include o nuntă de basm.


6. **"27 de rochii" (27 Dresses, 2008):** O comedie romantică în care Katherine Heigl interpretează o femeie care a fost domnișoară de onoare de 27 de ori și care trebuie să se confrunte cu propriile sentimente pentru nuntă și dragoste.


7. **"Nunta lui Rachel" (Rachel Getting Married, 2008):** Un film dramatic despre o femeie care revine acasă pentru nunta surorii sale și trebuie să facă față demonilor săi interiori.


Acestea sunt doar câteva exemple, deoarece există numeroase filme care explorează tema nunții sub diverse forme, de la comedii romantice la drame și povești de aventuri. Poți alege un film care se potrivește preferințelor tale și te bucuri de atmosfera și povestea din el.